Forside     Event     Holdtilmelding     Holdoversigt     Banebooking     Shop     Bestyrelsen     Trænere     Kalender     Lukkedage

Password
      Glemt login info?
                                        Stævneresultater fra Sæsonen 2013/2014

06.06.2014 - Masser af medaljer til Asger

Asger Brøgger deltog 24.maj i Røndes A-række turnering og her blev det to flotte 1.pladser og gode point til ranglisten.
Den 31.maj deltog Asger så igen i en ny turnering, hvor han skulle se om han kunne gøre kunsten efter.
Denne gang i Hinnerup Cup. Efter et lang stævne blev det til en 1.plads i mixdouble med makker Laura S.Almind (HOG),
en 2.plads i herredouble med makker Jon L. Severinsen (Vorup) og en 3.plads i single. Vi ønsker Asger tillykke med
medaljerne og den flotte placering på ranglisten.

30.04.2014 - Flot april høst for brødrene Thomasen:

Lukas og Salomon

Brødrene Lukas og Salomon Thomasen har hevet rigtig mange sejre hjem i denne sæson i
turneringer og april måned var ingen undtagelse.
 - I Tilst d. 5.april vinder begge drenge Guld i Herresingle.

-  I Hinnerup d. 13.april vinder Lukas Guld i Herredouble, Sølv i Herresingle i tæt og hård tre-sætter mod
Mads Wegener fra Lystrup, og Sølv i Mixdouble sammen med Sarah Steenbroen fra HOG.
Salomon vinder Guld i Herresingle og Alexander Zielke Møller også fra Søften vinder sølv.

- I Rønde d. 16.april vinder Lukas sølv i Herresingle, Herredouble og Mixdouble. I alle tre finaler var det mod
nogle rigtig dygtige spillere fra England.
Ved samme stævne tager Salomon guld med hjem i både Herresingle og Herredouble.

Salomon ligger nu i top 3 i Danmark i U9 og Lukas
ligger næsten ligeså godt til i U11A rækken.
Super godt gået drenge og stort tillykke.

14.04.2014 - Flotte resultater af Nikolai og Emil:

Fra venstre: Emil Langmack og Nikolai Brund Johannsen

U11B drengene Nikolai Brund Johannsen og Emil Langmack gjorde rent bord ved Yonex Cup den 14.april i Rønde Idrætscenter i ren Søften finale.
Med i alt 15 deltagere i U11B lykkedes det Nikolai Brund Johannsen at vinde guld hjem til Søften og han rykker nu dermed op i U11A.
Emil Langmack sørgede for at sølvet kom hjem til Søften. Flot klaret drenge og tillykke med opryknkingen.

Dagen før, den 13.april spillede begge drenge også U11B stævne i Hinnerup. Her blev det til en flot 2.plads i single til
Nikolai og en 3.plads til Emil.
Emil vandt også flot guld i herredouble med en makker fra Aarhus AB.

Tillykke med de flotte resultater

04.04.2014 - U11 holdet fik sølv til LM:

Holdet består af: fra venstre    Alex Nielsen, Lukas Thomasen, Mikkel Elkjær,  Nikolai Johannse
U11 holdet der tidligere blev østjyske mestre i holdturneringen fortsatte den flotte kurs ved
Landsmesterskaberne i Vejen den 29-30 marts hvor de sikrede sig en flot sølvmedalje
i finalen efter en forrygende indsats i U11A rækken imod Lystrup.

Selvom holdet nok blev lidt rystet over at DGI pludselig havde besluttet at de skulle stille

op i U11A lykkedes det alligevel ikke ryste Søften drengene, som spillede flere tætte

intense kampe, golden set hvor spillerne fik den fulde opbakning fra sine holdkammerater

som sad helt ude på kanten af stolen det meste af kampen.

Der skal lyde et STORT TILLYKKE til drengene og en kæmpe tak til

holdleder Gitte Thomasen som sæsonen har ydet en stor indsats for vores drengehold.

19.03.2014 - 6-årige Salomon vinder U9 stævne:

Salomon Thomasen var til U9 stævne i Jarl Arden søndag d. 16.3, og her vandt han 1. pladsen i U9 HS.
Salomon vandt alle sine kampe i 2 sæt og de 9-årige modstandere var noget overraskede over at
sejren gik til en 6 årig. Rigtig flot gået af Salomon som nu ligger godt til på U9 ranglisten.

18.03.2014 - Asger fik 3.plads i første A-stævne:

Asger Brøgger startede sæsonen i C-rækken og deltog i weekenden i sit første stævne i A-rækken i Hørning.
Og her gik det over al forventning. Han vandt en flot 3. plads i single, hvor han i 3 sæt tabte
til A-rækkens nr. 2. Han var ovenud godt tilfreds:-)

11.03.2014 - U11B holdet østjyske mestre:

Holdet består af: Alfred Mikkelsen, Mikkel Elkjær, Nikolai Johannsen, Lukas Thomasen, Hans Mikkelsen og Alex Nielsen.

Søftens ungdomshold har klaret sig rigtig godt i holdturneringen i denne sæson.
U11 B drengene vandt suverænt deres pulje, hvilket sikrede dem guldmedaljen og dermed titlen som Østjyske Mestre foran Beder-Malling og Midtdjurs.
De 6 drenge kvalificerede sig dermed til Landsmesterskaberne for hold, der afholdes i Vejen d. 29.-30. marts. Her skal de kæmpe om, at blive landets bedste hold.

03.03.2014 - Flotte resultater af Emil og Camilla:

En glad Camilla (til venstre)                 og en glad Emil

Søftens ungdom kom igen hjem med stærke resultater efter weekendens forskellige turneringer.  Både Emil Langmack Nielsen og Camilla Green Hesel kom hjem med medaljer og gode point til ranglisten.

Emil var til LM i U11C rækken og her blev det til et meget tæt kvartfinale nederlag i single på 23/21-25/23, men rigtig godt gået ud af 49 deltagere. I herredouble gik det lige en tand bedre og her blev det til en flot 3.plads med makker Mads Nehlsen fra Thorsager-Rønde. Med  38 point på kontoen skulle det lige præcis være nok til at rykke på i U11B. Stort tillykke til Emil med både resultatet og oprykningen.

Camilla var til U15B stævne i Hammel og her blev det til 2 flotte 1.pladser. Sammen med makker Emma Revsbeck fra Ulstrup blev det til finalesejr i damedouble og 12 point til ranglisten. I mixdouble spillede Camilla sammen med Tobias Birkballe fra Thorsager-Rønde og her blev det til finalesejr
over bla. Camilla´s doublemakker. Det gav 24 point til ranglisten. Stort tillykke til Camilla.

/Kennet Herløv Nørager

24.02.2014 - U13 holdet til LM:

Søftens U13-hold tilkæmpede sig lørdag med resultatet 4-2 over Sønderhald 2.pladsen i sin pulje foran Hadsten. Placeringen giver deltagelse i LM for hold i Vejle 29. og 30. marts. Holdet er fra venstre på bileldet Maria Højgaard Christoffersen, Sebastian Kjer, Sebastian Zielke Møller, Victor Herløv Nørager, Thomas Bønding, Johan Sahl og Asger Brøgger. Holdleder Mette Brøgger Andersen.

12.02.2014 - Pokaler til vores U13 spillere:

fra venstre: Johan, Sebastian og Andreas

Da der i weekenden blev spillet Danbolig Cup i Hinnerup  leverede vores U13 spillere en flot præstation.

Andreas Bach Ryevad vandt en 1. plads i U13A Mix sammen med Katrine Rousing fra Randers.

Sebastian Møller fik en flot 2. plads i U13C herresingle.

Johan Sahl vandt en 1. plads i U13D herresingle og sikrede sig dermed oprykning til C-rækken.

Super flot gået og tillykke med oprykningen Johan.

04.02.2014 - Dobbelt Regionsmester og nr.2 ved Jysk/Fynsk

Lukas Adam Thomasen vandt guld i både U11A HS og U11A HD ved Regionsmesterskabet i Gistrup lørdag d. 1. februar.
I doublen stillede Lukas op sammen med Oliver Bækgaard fra Midtdjurs.

Det gik også godt for Lukas til Jysk/Fynsk mesterskabet i Randers d. 25. januar, hvor han spillede sig til finalen og vandt sølv.

På billedet ses de glade vindere:

19.01.2014 - Salomon Adam Thomasen vinder U9B stævne

Søndag d. 19. Januar 2014  afholdte Aarhus AB  U9B Badmintonstævne.
I rækken U9B - hvor der var 13 deltagere vandt vores egen 6 årige (!) Salomon Adam Thomasen singlerækken.
Salomon var ude i flere hårde og tætte kampe, inden han kunne stå som vinder af stævnet. Det må siges at være
utrolig flot gået af vores unge spiller, når man tænker på at flere af modstanderne var 2 år ældre end Salomon.
Semifinalen bliver flot vundet 20/22-23/21-21/17 og finalen var ligeledes en hård 3.sætter som han vinder 21/18-12/21-21/17.  Det gav 52 gode point til ranglisten.
Stor tillykke.

16.12.13 - U9 spillere gjorde rent bord

Her ses de glade vindere. Alexander og Salomon.

Ved begynderstævnet i badminton i Solbjerg søndag d. 15.dec. havde Søften spillerne et godt tag imodstanderne.
I HS i U9 rækken vandt Salomon Adam Thomasen (6 år) 1. pladsen og AlexanderZielke Møller (8 år) vandt 3. pladsen.
Sammen vandt de to Søften spillere 1. pladsen i U9 HD i en gyser finale over et par fra Hørning med cifrene 20-22, 24-22 og 22-20 !!.
Stort tillykke til drengene.

U13C  stævne HEI  28.september 2013    -   Asger Brøgger -  1.plads i herredouble.

U13B  stævne Hammel  23.november 2013    -   Asger Brøgger -  1.plads i herredouble.
U13B  stævne Hammel  23.november 2013    -   Asger Brøgger -  1.plads i mixdouble.