Stævner

Stævnerne er en god oplevelse for alle uanset niveau og erfaring. Her har man mulighed for at optjene point og spille sig op igennem rækkerne. For spillere, der aldrig har deltaget i et pointgivende stævne, er det muligt at deltage i begynderstævner. Dette kan være en rigtig god måde til at komme i gang med stævner. Al erfaring viser, at stævner rykker spillernes niveau meget.

Datoerne for stævner findes i Badmintonpeople. BadmintonPeople er portalen, hvor man melder sig til og betaler.

SGF’s Venner og klubben yder støtte til de spillere, der deltager i stævnerne. Dvs. I vil få refunderet ca. 50% af stævnegebyret. Refundering af stævnegebyr udbetales to gange årligt.

Refunderingen gælder ikke for seniorer, kun ungdom.
Badmintonpeople:

Stævner Sæsonen 2014/2015

Er du klar til flere udfordringer på badmintonbanen – eller er du måske allerede godt i gang?

Efteråret byder på stævner i massevis. Nedenfor ses et udsnit af stævnerne i nærområdet. Læg lige mærk til datoen d.1.-2. november. Der afholder vi vores egne stævne for U9 og U11 i Præstemarkhallen. (en komplet liste over stævner kan man finde på http://www.badmintonpeople.dk/)

Landsbadmintonstævnet finder sted i Fredericia d.17-19. oktober, den sidste weekend i efterårsferien. Her håber vi især at mange vil have lyst til at tage afsted. Vi sender mere info herom senere.

Husk at du kan få halvdelen af stævnegebyret refunderet ved at kontakte Lotte på kasserer@sgf-badminton.dk. Læs mere øverst på siden.

Så tag fat i dine klubkammerater, så I kan få en god dag sammen og heppe på hinanden. Hvis du ikke har en makker, kan du altid tilmelde dig med x-makker.
Du tilmelder dig via Badmintonpeople http://www.badmintonpeople.dk/User/NewUser/

Mange hilsner
Ungdomsudvalget.