Velkommen til Ungdomstræning i Søften

Træningshold

Søften GF har træningshold for ungdom med 20-24 spillere på hvert hold. Grupperne er opdelt mest efter alder, men det er muligt for enkelte spillere at rykke op til en ældre årgang, hvis det vurderes gavnligt af træneren. Deltagelse på talentholdet, som er et samarbejde med HOG, er efter invitation og er pålagt et ekstra gebyr.

Træningen består af opvarmning, slagtræningsøvelser og sjovt spil, hvor der arbejdes både med slag og benarbejde. Lidt tid til kamp bliver der til sidst.

Til de mindste spillere – børn i alderen 4-6 år – tilbyder vi miniton, hvor badminton introduceres igennem sjove lege og øvelser. Her er der behov for, at mor eller far er med til at hjælpe med øvelserne. Der er plads til max. 15 børn på holdet.

Udstyr

Når du starter med at spille badminton, er det ikke nødvendigt at købe en ketcher lige med det samme. Du kan låne af klubben, og før du selv køber en ketcher, er du velkommen til at spørge din træner om råd og vejledning.

Du skal bruge indendørs sko. Skoene må ikke have sorte såler, der kan smitte af på gulvet.