MINIton

Til de mindste spillere – børn i alderen 4-6 år – tilbyder vi miniton, hvor badminton introduceres igennem sjove lege og øvelser. Her er der behov for, at mor eller far er med til at hjælpe med øvelserne. Der er plads til max. 15 børn på holdet.

Udstyr:

Når du starter med at spille badminton, er det ikke nødvendigt at købe en ketcher lige med det samme. Du kan låne af klubben, og før du selv køber en ketcher, er du velkommen til at spørge din træner om råd og vejledning.

Du skal bruge indendørs sko. Skoene må ikke have sorte såler, der kan smitte af på gulvet.