HOLDTURNERING FOR UNGDOM

Holdturnering
Hver sæson melder vi en række hold til DGIs holdturnering, og som noget nyt vil holdturneringen være pointgivende i sæsonen 2013/14. Her er der mulighed for at være en del af et team på 4-6 spillere, der møder spillere fra andre klubber i området. Holdturneringen spilles på alle niveauer – fra nye begyndere i D-rækken (eller B-rækken i U9) helt op til eliteniveau. Dvs. der er mulighed for at deltage, selvom man er ret ny til badminton, og man vil møde andre, der er på ca. niveau med en selv.

Hvert hold har en holdleder – og her er vi afhængige af engagerede forældre – der sørger for, at børnene kommer af sted på rette dato og tidspunkt. Der skal regnes med 4-5 spilledage i løbet af en sæson, hvor holdene spiller mod flere forskellige klubber.

Hold, der vinder deres holdturneringspulje, får mulighed for at deltage i landsmesterskabet, som spilles over en hel weekend. De senere år har flere af vores hold været med på denne spændende weekend, hvor man dyster mod hold fra hele landet.

Link til hold og resultater: