Søften GF - Badminton
Forside     Event     Holdtilmelding     Holdoversigt     Banebooking     Shop     Bestyrelsen     Trænere     Kalender     Lukkedage
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  
 
   
                                                           Oprykning til 2.holdet og tæt på 3.division for 1.holdet 
 
 

Referat Team Favrskov vs. Ikast

 

1.Holdet skulle den 2-4-2016 spille sæsons vigtigste kamp mod Ikast. Kampen afgjorde hvorvidt vi den 23. april skal spille om oprykning og have mulighed for at sikre Team Favrskov den første divisionsplads i både Hinnerup og Søftens historie.

Derfor var spændingsniveauet blandt spillerne inden kampen højt.

I 1. runde af holdkampen ramte vi dog et højt niveau og tog 3 ud af 4 mulige sejre.

1.mixdouble bestående af Allan og Marianne ramte et godt niveau og vandt en langt, tæt og velspillet kamp mod et ungt Ikast par, med cifrene 21/18-18/21-21/19. 2. Mix med Lars og Cecilia spillede ligeledes en flot kamp, men måtte også ud i 3 sæt for at lukke kampen mod et stærk Ikast par. De vinder 21/17-19/21-23/21.

I damesinglerne fik vi kamp til stregen, men det lykkedes os at tage den ene. Karen spilledet en flot kamp men tabte desværre til god 1. DS fra Ikast. Julie i 2. DS spillede et flot 1. sæt som hun vandt 21/19. I 2. sæt kom hun bagud 5-17, men lavede herefter det største comeback nogensinde set i Rønbækhallen, hun fik vendt kampen fuldstændig på hovedet og endte med at sættet 21/19, virkelig stærk sejr af Julie.

 

Inden 2. runde stod der dermed 3-1 og vi kunne mærke den positive stemning fra de mange tilskuere inden de 4 Herresingler skulle i gang.

I 1.HS skulle Mikkel op mod en Hinnerup dreng, i Andreas Søndergaard. Mikkel viste i den kamp hvor skabet skulle stå og vinder sikkert 21/18-21/11.

I 2. HS gav Thomas heller ikke Ikasts unge herre mange chancer og vinder sikkert 21/19-21/14.

I 3. HS vinder Peter sikkert 21/5 i første sæt og fører 20/14 i 2. Men på skidt spil fra Peters side og stærk spil fra modstanderens bliver sættet vendt og Peter Taber 20/22. i 3. sæt er der dog ikke meget tvivl om udfaldet og Sejren bliver trukket i land med 21/11.

I 4. HS skulle holdes mest rutinerede op mod en ung fyr fra Ikast. Brian får dog aldrig rigtig gang i sit spil men vinder alligevel en tæt kamp i 3. sæt med cifrene 19/21-21/12 og 21/18, !

Efter herresinglerne var stilling altså nu 7-1 til os og vi begyndte at kunne dufte sejren.

Vi splitter med Ikast i damedoublerne. Karen og Cecilia må se sig slået i 1.DD med cifrene 13/21-14/21.

I 2. DD tager vi dog sejren og sikrer holdkampen, Marianne og Julie vinder med cifrene 21/14-21/13.

Sejren var nu hus, selvom herredoublerne manglende.

I de tre HD´er må vi se os slået i 1. og 2 HD. I 1.HD taber vi med cifrene 23/25-17/21 og i 2. HD med cifrene 19/21-18/21. I 3.HD vinder Brian og Peter i 3. sæt. 1. sæt taber de tæt med 21/23 men i de 2 efterfølgende er der ikke tvivl om udfaldet og sættene bliver vundet med 21/6- 21/9

Kampens spiller blev Marianne.

 

Det betyder at Team Favrskov tog sejren med 9-4. Resultatet fra de andre kampe i puljen endte således at vi får endnu en kamp i denne sæson. Vi skal d. 23. april spille mod Middelfart i en direkte kamp om oprykning til 3. division.

Dette foregår ved et stort kvalifikationsevent i Randershallerne.

Hele 1. holdet og Team Favrskovs Bestyrelse vil gerne takke for en utrolig god opbakning fra de mange fremmødte tilskuere.

 

 

Referat Vejen vs. Team Favrskov 2.
 

2.holdet skulle spille sæsonens vigtigste kamp i Vejen, hvor kun en sejr og 3 point kunne bruges.

Holdet lå inden kampen på 2.pladsen, som giver en oprykningskamp til Kredsserien, men med en tæt pulje hvor nr. 1 havde 12 point og de næste 3 hold 11 point inden sidste runde, så skulle holdet vinde og samtidig håbe på at nr. 1 ville sætte point til.

Vi havde ikke den bedste optakt på kampen, da der i sidste øjeblik kom afbud fra to af vores damer.

Men vi tog til Vejen, med håb om 3 point og vidste at den skulle have gas. På forhånd ville vi være meget tilfreds med en 2-2 stilling efter de første 4 kampe, så det skulle blive spændende.

1.mixdouble med Susanne/Hammer lagde ud med at vinde, selvom de var bagud i 2.sæt, men fik hevet sejren hjem med 21/19 og dermed 1-0. René/Gitte smadrede deres modstandere i 1.sæt med 21/3, og hev sejren hjem med 21/14 i 2.sæt. Vi var på rette vej og så skulle damesinglerne vise hvad de kunne.

 

Eva spillede i 1.damesingle dagens bedste og længste kamp. Hun vinder 1.sæt 24/22, taber 2.sæt med 21/11. I 3.sæt går det helt galt for Eva og de bytter side ved stillingen 11/4 til modstanderen. Men så tog fanden ved Eva og hun fik kæmpet sig tilbage og vandt overraskende 21/18. Fed sejr til Eva, og også en kamp hun fik fidussen for. Kampen var i øvrigt så lang, at Lars nåede at coache Eva i 1.sæt, spille sin single og se hende vinde kampe ude bagved. Sofie, som var med på afbud, gjorde det rigtig godt og vandt sin kampe i 2.damesingle med 21/18-21/14. Helt perfekt start og foran 4-0, vidste vi godt at vi burde vinde denne holdkamp. Og herrerne skuffede ikke Lars, Kennet, HH og Rune vandt stensikkert deres kampe og vi kunne juble med en føring på 8-0 og de 3 point var dermed hjemme.

 

Damerne taber desværre deres damedoubler, og da herrerne vinder deres doubler, vinder vi holdkampen 11-2. Kanon sejr og vi var dermed sikre på 2.pladsen i puljen og en ekstra kamp om oprykning. Så det fejrede vi med champagne. Og nu kunne vi så gå og vente på resultatet mellem nr. 1 og nr. 4 i puljen. Kunne Fredericia hjemme bare få 1 point ville vi ende på 1.pladsen og rykke direkte op i Kredsserien.

 

Og den melding fik herrerne i omklædningsrummet, at netop Fredericia tabte 6-7 mod nr.1, hvilket betød at vi rykkede direkte på. Jublen ville ingen ende tage, og der blev råbt så højt at vores piger kunne høre der var noget at fejre.

 

Så et slutspil hvor vi kom over med kun 2.point, på en 5-6. plads og hvor vi vinder alle fire kampe med en score på 42-10, og maksimumpoint. Og med hjælp fra de andre tophold, som satte point til i mange af kampene, kan vi se tilbage på en sæson hvor vi spiller et fejlfrit oprykningsspil. Stort tillykke til 2.holdet med oprykningen.

 

Uanset udfaldet af 1. holdets kamp d. 23.april, har Team Favrskov med 2. holdets oprykning, og 3. holdets stærke præstationer, alt i alt haft en fantastisk sæson. En oprykning til 3. div vil kun være mere glasur på en allerede vanvittig fornem lagkage. Men vi tror og håber selvfølgelig på det og ser frem til 3 uger med mere træning og en spændende 12. runde i Randers.

 
 
/Peter Thiele og Kennet Nørager 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk